Actueel

Tachyon workshop op 9 februari

Tachyon workshop

 Ontspannen, genezen en groeien met tachyon!

Ervaar zélf dat het kan. Tijdens de intensieve tachyon training op 9 februari in De Kristalloods.

 

 

Wat is tachyon?

Tachyon is een energievorm die geen enkele frequentie heeft. Het is niks nieuws. Het was er altijd al, maar omdat het overal aanwezig is en geen frequentie heeft, dus niet gemeten kan worden, bleef het lange tijd voor de wetenschap moeilijk om proeven met tachyon te doen. En wie dat wel deed, werd voor gek verklaard. Kijk maar naar de geniale Nicolas Tesla, de eigenlijke uitvinder van de radio. In 1901 bedacht Tesla al een manier om door middel van tachyon gratis energie op te wekken. Omdat het geen geld opleverde voor de energieproducenten en sponsoren, is Tesla verguisd en arm gestorven. Zijn aantekeningen zijn verdwenen. Tijd voor ons, de massa, jij en ik, om tachyon een plek in de wereld te geven!

 

Wat kun je met tachyon?

Tachyon zou voor vrije energie kunnen worden gebruikt. Maar het kan en doet veel meer dan dat. Tachyon is de potentie van materie en kan alle denkbare vormen aannemen. Denk aan een huis wat gebouwd is van legostenen. Je kunt het huis afbreken om met precies dezelfde stenen een auto in elkaar te zetten. De stenen zijn hetzelfde, de vorm is anders. Zo werkt ook tachyon. Als mens kun je deze scheppende energie naar je toehalen en werkzaam voor je laten zijn. Eigenlijk doen we dat aldoor, maar vaak niet bewust. Ziekte is een vorm van afgesneden zijn van deze scheppnde energie. Je bent niet meer in staat via de energievelden tachyon naar je toe trekken om je volmaakte staat van zijn weer op te bouwen. Je zou jezelf met je gedachten kunnen helen, maar omdat niemand dag in dag uit bewust positieve gedachten heeft en volledig in harmonie met het universum is, is dat voor velen onmogelijk.

 

Hoe het werkt

Met de getachyoniseerde producten van ATTI is het altíjd mogelijk, ongeacht je omgeving, je omstandigheden en je vibratie, om jezelf en anderen te gaan helen omdat de getachyoniseerde materialen de benodigde energie naar je toe trekken. Alle ATTI producten zijn een levenslang, permanent doorgeefluik voor tachyonenergie. Doordat je op plaatsen waar je afgesneden bent van de oerbron, de getachyoniseerde producten het werk voor je laat doen, kan het lichaam zichzelf terug naar de oorspronkelijke (gezonde) staat gaan brengen. Tachyon heft elke vorm van blokkade en wanorde op en start het proces van orde, heling, verjonging én evolutie op. In dat proces van naar een hogere trilling evolueren kan het zijn dat je beperkende gedachtes en gedrag tegen komt. Die los je dan vanzelf op, maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot.

 

Inhoud workshop

De nadruk van deze interactieve dag ligt op het ervaren van de energie en de producten. In de ochtend wordt eerst aandacht besteed aan een stukje theorie over tachyon en gaan we met elkaar ervaren hoe het is als we alle "ruis" opheffen om zélf in contact met tachyon te komen. Vervolgens krijg je uitleg over de getachyoniseerde hulpmiddelen. In de middag ga je in groepjes aan te slag om zelf behandeld te worden en een behandeling te geven. Ook krijg je gedurende de dag de mogelijkheid om in de tachyon cocoon of de tachyonstoel plaats te nemen. En wanneer je tijdens de workshop tegen bepaalde dingen aanloopt, zal spiritueel therapeut Marie-José van der Laan je helpen bij het onderzoeken en oplossen van je weerstanden, problemen en vraagstukken.
 

Plaats, tijdstip, kosten

De workshop vindt plaats op zaterdag 9 februari in De Kristalloods, Gankelweg 1 in Oud-Vossemeer. We starten om 10.00 uur; vanaf 09.45 uur is het ontvangst met een kopje koffie en thee. Rond 16.00 uur zullen we afronden.
De ervaringsdag kost 75 euro en dat is inclusief het gebruik van alle materialen, een tachyonsessie, een tachyon behandeling, koffie, thee, fruit, water en sap. Je hoeft alleen maar zelf een lunchpakketje mee te nemen.


Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je aanmelding is geldig na een aanbetaling van € 20,00 op rekeningnummer NL13ABNA0601153073 t.n.v. De Vijf Wijzen in Bergen op Zoom. Op de dag zelf kun je het restbedrag contant of per pin voldoen. Bij verhindering met opgave van reden wordt tot één week van tevoren het aanmeldingsbedrag terug gestort, daarna niet meer.

 

Delen?

Ken je meer mensen voor wie dit interessant is? Deel dit artikel dan gerust via onderstaande buttons.